Reflexzone-Alphen

Even voorstellen

Mijn naam is Kees Roes en ik ben sinds 2004 reflexzonetherapeut. Mijn vierjarige opleiding op hbo-niveau volgde ik aan het Instituut Phoenix te Den Haag.

Tijdens mijn opleiding zijn diverse behandelmethoden aan de orde gekomen, waaronder reflexzonetherapie, cupping, metamorfose massage, polariteitsmassage en moxa behandeling. Ook ben ik Reiki master en heb ik aanvullende opleidingen gevolgd voor de sabaaydi thaise kruidenstempelmassage, Thaise mantra herbal oil massage, Thaise voetreflextherapie, hotstonemassage, en klassieke massage. Mijn belangstelling voor reflexzonetherapie is ontstaan tijdens mijn bezoeken aan onder meer Thailand en Maleisië. Daar vormt de therapie bijna een onderdeel van het dagelijks leven.In onze westerse cultuur wordt de laatste decennia steeds meer gekeken naar de oosterse behandelmethoden. Zo is acupunctuur al vrij ingeburgerd, bijvoorbeeld om mensen te helpen stoppen met roken of pijnklachten te bestrijden. Acupressuur, een onderdeel van reflexzonetherapie, werkt op soortgelijke wijze maar is alleen veel minder bekend. Alle genoemde massage vormen zijn erop gericht het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Als laatste en heel belangrijke opleiding deed ik de Dorn Breuss Massage, een heel speciale behandeling voor mensen met rugklachten. Zie de beschrijving elders op de site.

Kees.jpg

2 gedachten over “Reflexzone-Alphen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: