MANTRA AROMA HERBAL OIL MASSAGE

De International Training Massage School (ITM) uit Chiang Mai in Thailand heeft twee docentes naar Nederland afgevaardigd om deze massageopleiding hier te realiseren. Het voltooien van deze opleiding resulteerde in het behalen van een diploma waarmee zowel in Nederland als verschillende Europese Landen en natuurlijk in Thailand een autorisatie bestaat.

Deze massage kan op twee verschillende manieren worden gegeven, de Mantra Moon and Aqua, een milde vorm met geregelde matige druk van de massage en de Mantra Sun and Fire. Dit is een massage met een diepe werking die in tegenstelling tot de Moon and Aqua meer helend werkt.

Met warme olie toegevoegd met één of meer etherische oliën wordt het hele lichaam gemasseerd. Eerst de rug, dan de nek, de schouders en vervolgens de benen aan de achterzijde. Dan de benen aan de voorzijde, de maag, de borst en de armen, vervolgens het decolleté en tot slot het hoofd.

Voor beide massage geldt een zelfde volgorde maar dan met verschillende intenties.

De volledige behandeling duurt soms wel twee uur. Dat vraagt van zowel van de behandelde als de behandelaar een behoorlijk dosis energie. Positieve energie wel te verstaan.

%d bloggers liken dit: