SABAAYDI MASSAGE

De Sabaaydi Massage is afkomstig uit Thailand en bestaat uit een aantal handelingen. Door een viertal fases is een complete lichaamsmassage mogelijk met kruidenstempels en warme olie.

In de eerste fase staat de behandeling van de rug, de nek en de schouders centraal. Omdat juist in het nek-schouder gebied vaak veel spanning wordt opgeslagen is deze behandeling een weldaad.

In de tweede fase komen de armen, de handen, het gezicht, het decolleté, de schouders en de hals aan bod. Gecombineerd met de eerste fase ontstaat een volledige behandeling van het bovenste deel van het lichaam.

De benen, buik, voeten en billen worden in de derde fase behandeld. Gecombineerd met de twee andere behandelingen geeft een kruidenstempelmassage met een daaraan volgende massage met warme olie die zowel een helende als ontspannende werking heeft op lichaam en geest.

In de vierde en laatste fase van de Sabaaydi behandeling worden de voeten behandeld met een uitgebreide Thaise voetmassage. Ook de onderbenen worden nog een extra behandeld. Onder het motto “Als je de voeten van een mens in je handen hebt, heb je de totale mens in je handen” is deze massage die met warme olie en stokjes wordt gegeven een goede afsluiting van de Thaise Sabaaydi Behandeling.

Natuurlijk kan gekozen worden voor één of meerdere deelbehandelingen, rekening houdend met uw wensen en mijn advies naar aanleiding van mogelijke klachten kunnen we samen een voor u meest geschikte behandeling kiezen.

%d bloggers liken dit: